FLAM-kachel

how_to_reg Deskundig advies
straighten Gespecialiseerd in maatwerk
transfer_within_a_station Eigen plaatsingsdienst

Onderhoud aan uw FLAM-kachel in regio Gent

Heeft u enige tijd geleden een FLAM-kachel aangekocht voor uw woonst in de omgeving van Gent? Neem dan weer contact op met Caboor Construction te Mariakerke, voor het nodige onderhoud en eventuele reparaties. Wij zijn één van de officiële FLAM-kachelverdelers en helpen u graag met het nodige onderhoud en verlenen servicebeurten aan de apparatuur. Kom langs in ons FLAM-servicecenter, dat van maandag tot en met zaterdag voor u geopend is. Let op, wilt u op woensdag langskomen? Maak dan eerst even een afspraak, zodat wij uw FLAM haard of kachel vakkundig kunnen repareren. Zo is de storing snel opgelost en zit u er snel weer warm bij, en wordt het steeds gezelliger in uw woning. Als één van de officiële FLAM-kachel-verdelers in de provincie Oost-Vlaanderen helpen we u graag in ons FLAM-servicecenter.

Laat uw FLAM-kachel in Gent onderhouden door onze specialisten

In ons FLAM-servicecenter, gelegen nabij Gent, kunt u terecht voor een vakkundige servicebeurt aan uw kachel. Ook verlenen wij graag service en onderhoud aan kachels van merken als Rika, Supra en Faber. Wanneer uw FLAM kachel of haard aan service of onderhoud toe is, dan kunt u voor meer informatie ook terecht op onze website. Aan alle soorten kachels en haarden (gas, hout, elektrisch) verlenen wij service en onderhoud. Bent u toch toe aan een nieuwe kachel? Bekijk dan het ruime aanbod voor een nieuwe FLAM-kachel of -haard, in onze toonzaal in Mariakerke, niet ver van Gent. Omdat wij een eigen plaatsingsdienst tot onze beschikking hebben, staan wij garant voor een professionele plaatsing van uw kachel of voor de vakkundige reparatie ervan, gewoon bij u thuis in regio Gent. Onze deskundige medewerkers in ons FLAM-servicecenter zorgen voor een perfecte afwerking. Zo is het niet alleen lekker warm en gezellig in uw woning, maar ziet het resultaat er ook nog eens fantastisch uit! Daarom kiest u voor één van de officiële FLAM-kachelverdelers in Oost-Vlaanderen.

Bezoek ons FLAM servicecenter nabij Gent om reparaties aan uw kachel te laten doen

Heeft u enige tijd geleden een FLAM-kachel of haard gekocht in onze toonzaal in Gent, maar is deze onverhoopt stuk? Uw kapotte FLAM-kachel of haard is door de vakkundige medewerkers van ons FLAM-servicecenter nabij Gent snel gerepareerd. Kom dus langs bij één van de officiële FLAM-kachelverdelers of neem contact op met één van de officiële FLAM-kachelverdelers in Oost-Vlaanderen. Dit kan via het nummer 09/344.69.68.
 

Ook interessant

Stuur ons een bericht!

Velden met * zijn verplicht