Pelletkachels

Overweegt u een pelletkachel te kopen? Bezoek dan eens de toonzaal van Caboor Construction in Mariakerke. Hier treft u een zeer uitgebreid assortiment pelletkachels en haarden van de hoogste kwaliteit aan nabij Gent. Bij ons kunt u bovendien rekenen op uiterst concurrentiële prijzen en een klantgerichte dienstverlening. Vanaf het kopen van een pellet kachel tot en met de plaatsing en afwerking bij u thuis: u kunt op onze deskundigheid en vakbekwaamheid rekenen.

Pelletkachel kopen bij dé specialist

Een pelletkachel kopen, dat doet u niet dagelijks. Daarom gaat u hiervoor naar een specialist op het gebied van kachels, zoals Caboor Construction. Wij beschikken over ruim 30 jaar kennis en ervaring met het verkopen, plaatsen, afwerken en onderhouden van diverse soorten pelletkachels en haarden in de regio Gent. In ons zeer uitgebreide assortiment treft u kachels en haarden van gerenommeerde merken aan, waardoor wij garant kunnen staan voor de verkoop van kwaliteitsproducten. Bovendien vallen onze kachels en haarden binnen verschillende prijsklassen, wat wil zeggen dat wij ook mensen met een wat kleiner budget een goed functionerende kachel kunnen aanbieden.

Hulp bij uw keuze uit onze pelletkachels in de regio Gent

Op onze website treft u het volledige overzicht aan pelletkachels en haarden aan die bij Caboor Construction nabij Gent beschikbaar zijn. Komt u er thuis niet aan uit welke pelletkachel u moet kopen? Breng dan eens een bezoek aan onze toonzaal. Onze medewerkers staan voor u klaar om u een handje toe te steken. Wanneer u onze medewerkers telefonisch wilt contacteren, dan kunt u bellen naar 09/344.69.68.