Inbouw

Een inbouw pelletkachel laat u vanzelfsprekend plaatsen door de specialisten van Caboor Construction uit Mariakerke. Wij zijn hét professionele keuken- en kachelbedrijf van de Benelux en weten ieder project tot een goed einde te brengen dankzij onze jarenlange ervaring!

Inbouw pelletkachels

Niets is zo mooi als een inbouw pelletkachel in één van uw muren. Van standaard tot een designmodel, Caboor Construction creëert samen met u een nieuwe belevenis in uw kamer. Een chique, modern of trendy design, onze decorateurs kunnen elke stijl voor u realiseren. Wij plaatsen Uw kachel en geven u graag een goede garantie! Tevens kunt u bij ons terecht voor unieke keukens, schouwmantels, dressings, deuren en trappen.

Contacteer ons bij vragen

Maak kennis met de uitgebreide mogelijkheden voor een inbouw pelletkachel in onze toonzaal in Mariakerke. Kijk ook eens naar onze fotogalerij! Heeft u verder vragen of wilt u een afspraak maken? Bel onze adviseurs op het nummer 09/344.69.68. Vergeet ook zeker niet onze promoties eens te bekijken. Misschien koopt u uw kachel nog voordeliger aan.