Keukens

Voor de perfecte keukens op maat gaat u vanzelfsprekend naar Caboor Construction, de specialist in maatwerk en keukenrenovatie, nabij Gent. Loop vandaag nog even onze toonzaal binnen voor onze unieke designs en kies een keuken die bij u past!

 

Keukenspecialist voor maatwerk- en standaard keukens, nabij Gent

Caboor Construction is al meer dan 30 jaar de specialist in op maat gemaakte keukens en is nabij Gent gevestigd. Van glooiende landelijke keukens tot moderne strakke exemplaren, elke keuken wordt speciaal voor u gefabriceerd. Bovendien bespreken wij eerst graag met u alle wensen, voordat u tot een beslissing over gaat. Daarnaast bieden wij nog vele andere voordelen:

  • Onze decorateurs helpen u met elke stijl;
  • Wij maken gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen;
  • De keukens zijn inclusief montage en zijn prima betaalbaar.

 

Niet alleen voor keukens kunt u bij ons terecht, ook bieden we u op maat gemaakte trappen, dressings, wandhaarden en kachels.

Krijg een advies op maat voor uw keukenrenovatie in Gent of omgeving

Wilt u graag een keukenrenovatie laten uitvoeren in uw woning in de regio Gent? Ook dan staan wij voor u klaar. Samen met u stellen we een duidelijk plan op en maken we een 3D-ontwerp. Daarbij komen we ook bij u langs om uw oude keuken te verwijderen en uw nieuwe te plaatsen.

 

Neem contact op met onze medewerkers

Voor meer informatie over keukens of keukenrenovatie komt u naar onze toonzaal nabij Gent, aan de Kleimoer 1K te Mariakerke. Hebt u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel dan onze adviseurs vrijblijvend op het nummer 09/344.69.68. Bekijk ook eens onze promoties. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen.