Massieve keukens

Voor het aankopen van een massieve keuken gaat u naar Caboor Construction. Wij vertellen u graag waarom. Caboor Construction is uw gespecialiseerde keukenbouwer als het gaat om het leveren van maatwerk- en standaardkeukens. Op deze manier kunnen wij de klant steeds een keuken bieden die perfect aansluit bij zijn of haar wensen. Ook wanneer u een massieve keuken zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk diverse soorten massieve keukens in onze toonzaal te Mariakerke tentoongesteld. Mogen wij u binnenkort verwelkomen?

Massieve keuken door een keukenbouwer: modern, gewit of lichtgrijs gebeitst?

Al meer dan 30 jaar zijn wij uw keukenbouwer met een begrip in de wereld van keukens. Wij hebben een zeer groot aanbod aan standaardkeukens, maar kunnen u ook een keuken op maat bezorgen. Prefereert u een massieve keuken? Misschien is een moderne massieve keuken wel iets voor u. Echter, het is ook mogelijk om voor een gewitte of lichtgrijs gebeitste keuken te kiezen. Of droomt u van een keuken in cottagestijl? Wij horen graag wat uw wensen ten opzichte van een keuken zijn.

Door ons geplaatst

Met trots kunnen wij als keukenbouwer zeggen dat wij over een eigen plaatsingsdienst beschikken. Onze professionals kunnen uw keuken vakkundig en met de grootste zorg installeren. Dit doen wij natuurlijk zo vlot mogelijk, zodat u er weinig hinder van ondervindt. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Contacteer ons dan gerust eens, via het telefoonnummer 09/344.69.68.