Flam haard

how_to_reg Deskundig advies
straighten Gespecialiseerd in maatwerk
transfer_within_a_station Eigen plaatsingsdienst

Voor een Flam haard of kachel kunt u terecht bij Caboor Construction, uw specialist op het gebied van kachels. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan kachels, waardoor wij iedere klant aan een geschikt exemplaar kunnen helpen. Bent u benieuwd welke kachels wij u zoal kunnen aanbieden? Bekijk een greep uit ons assortiment op onze website of breng eens een bezoekje aan onze toonzaal te Mariakerke.

Zeer ruim assortiment aan kachels, waaronder Flam haard

Carboon Construction heeft haar cliënteel veel te bieden als het om kachels gaat. Wij hebben in ons assortiment onder andere voorzetkachels, inzethaarden, inbouwhaarden en elektrische haarden. Ook hebben onze klanten de keuze uit diverse stookmethoden (gas, hout, stookolie of pellets bijvoorbeeld) en merken (Flam, Rika, Hade, Lotus en vele andere). Voor ieder budget hebben wij wel een geschikte kachel te bieden. Wanneer u specifiek op zoek bent naar een haard van het merk Flam, dan kiest u voor een voorzetkachel van de beste kwaliteit. U zult uw leven lang nog genieten van de warmte die deze kachel in huis brengt.

Bekijk onze promoties te Mariakerke

Wilt u uw kachel of haard van bijvoorbeeld van het merk Flam nog voordeliger aankopen? Dan moet u zeker eens onze promoties bekijken. Bovendien bent u steeds welkom in onze toonzaal, waar u het gehele assortiment aan kachels en haarden kunt bekijken. Onze experts helpen u graag met een uitgebreid advies. Daarnaast bent u bij ons ook van harte welkom voor de installatie van uw nieuwe keuken of een dressing op maat. Heeft u vragen over onze diensten en producten? Contacteer ons dan via het nummer 09/344.69.68.

Ook interessant

Stuur ons een bericht!

Velden met * zijn verplicht