FLAM Gent

how_to_reg Deskundig advies
straighten Gespecialiseerd in maatwerk
transfer_within_a_station Eigen plaatsingsdienst

Het servicecenter voor FLAM in regio Gent

Als u op zoek bent naar een kachel van het merk FLAM of bijbehorende onderdelen, dan is het verstandig om een bezoek te brengen aan het FLAM-servicecenter van Caboor Construction in Mariakerke, nabij Gent. Wij zijn een kachelspecialist met jarenlange ervaring en zijn tevens een gespecialiseerd FLAM-servicecenter. U vindt bij ons dus zeker alles wat u zoekt van het merk FLAM en schakelt ons met een gerust hart in voor een herstelling of onderhoud van uw kachel. Als één van de officiële FLAM-kachelverdelers helpen wij u graag met het nodige onderhoud en verlenen we servicebeurten aan de apparatuur. Kom langs in ons FLAM-servicecenter, dat van maandag tot en met zaterdag voor u geopend is. Zo is de storing snel opgelost en zit u er snel weer warm bij, en wordt het steeds gezelliger in uw woning. Als officiële verdeler van FLAM helpen we u graag in ons FLAM-servicecenter.

Grondig onderhoud van uw onderdelen van FLAM in ons servicecenter

In ons FLAM-servicecenter kunt u terecht voor een vakkundige servicebeurt aan uw FLAM-kachel of -haard. Daarnaast verlenen wij ook graag service en onderhoud aan bijvoorbeeld kachels van Dovre, Rika en Supra. Wanneer uw haard aan onderhoud toe is, kunt u voor meer informatie ook terecht bij ons als betrouwbare kachelspecialist. Aan alle soorten kachels en haarden verlenen wij service en onderhoud. Dus ook voor het vervangen van een kachelruit zit u goed bij ons. Bent u toch toe aan een nieuwe kachel? Bekijk dan online ons ruime aanbod voor een nieuwe kachel of haard van FLAM, of kom langs in onze toonzaal. Omdat wij een eigen plaatsingsdienst hebben, staan wij garant voor een professionele plaatsing van uw FLAM-kachel en voor de vakkundige reparatie ervan in ons FLAM-servicecenter. Onze deskundige medewerkers zorgen voor een perfecte afwerking. Zo is het niet alleen lekker warm en gezellig in uw woning, maar ziet het resultaat er ook nog eens fantastisch uit met een toestel van FLAM!

Bezoek ons FLAM-servicecenter

Heeft u enige tijd geleden een FLAM-kachel of -haard gekocht bij ons, maar is deze onverhoopt stuk? Uw kapotte kachel of haard is door de vakkundige medewerkers van ons FLAM-servicecenter snel gerepareerd. Kom dus langs bij ons als één van de officiële verdelers van toestellen van FLAM of neem telefonisch contact met ons op via 09/344.69.68.

Stuur ons een bericht!

Velden met * zijn verplicht