Cottagekeuken Gent

how_to_reg Deskundig advies
straighten Gespecialiseerd in maatwerk
transfer_within_a_station Eigen plaatsingsdienst

Cottagekeuken in regio Gent

Zoekt u een specialist om een cottagekeuken te installeren in uw woning in regio Gent? Dan zit u goed bij Caboor Construction in Mariakerke. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van maatwerk- en standaardkeukens en verzorgen voor onze klanten altijd een keuken die bij hen past. Bovendien hebben wij een eigen plaatsingsdienst, waardoor wij steeds garant staan voor een professioneel geplaatste en keurig afgewerkte cottagekeuken.

Een cottagekeuken geeft een warme uitstraling aan uw woning

Een cottagekeuken kenmerkt zich door zijn warme en landelijke uitstraling. Een keuken als deze brengt een authentieke sfeer in huis en past perfect in een landelijk interieur. Tegelijkertijd geniet u van de maximale functionaliteit van de De Dietrich-inbouwtoestellen waarmee de keuken uitgerust is. Wanneer u een landelijke keuken wenst, maar ook gebruik wilt maken van de meest moderne keukentoestellen, dan is een cottagekeuken zeker en vast iets voor u. Maak uw keuken ook helemaal compleet met meubelen zoals een massieve tafel. Wilt u liever een toonzaalkeuken kopen? Ook dan zit u goed bij ons! Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Kom langs in de toonzaal om onze keukens te bekijken

Bent u benieuwd hoe een cottagekeuken eruit ziet? Bezoek dan onze toonzaal waar u vele mooie keukens vindt. Op onze website vindt u onze openingstijden. Heeft u nog vragen over de cottagekeuken of één van de vele andere keukens die u bij ons kunt kopen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 09/344.69.68. Onze ervaren keukenspecialisten helpen u graag verder.

Stuur ons een bericht!

Velden met * zijn verplicht