Haardwand Gent

how_to_reg Deskundig advies
straighten Gespecialiseerd in maatwerk
transfer_within_a_station Eigen plaatsingsdienst

Haardwand in regio Gent

Wilt u graag een haardwand plaatsen in uw living in regio Gent? Kom dan langs bij Caboor in Mariakerke. In ons zeer ruime assortiment aan haarden en kachels vindt u gegarandeerd een haardwand die voldoet aan al uw wensen. U kunt ons volledige aanbod bekijken op onze website of in onze toonzaal.

Een haardwand in diverse stijlen

Wanneer u een haardwand wilt kopen, dan heeft u bij ons de keuze uit diverse soorten inzethaarden in verschillende stijlen. Zo kiest u een haardwand die perfect past binnen de stijl van het interieur van uw living. Al onze inbouwkachels werken op basis van pellets. Caboor Construction staat al meer dan dertig jaar bekend om het leveren van kachels van de hoogste kwaliteit aan de beste prijzen. Dankzij onze eigen plaatsingsdienst zorgen wij voor een deskundige, vlotte installatie en perfecte afwerking van uw kachel of haardwand, waar overigens niet altijd een schoorsteen voor nodig is.

Maak gebruik van onze totale dienstverlening

Wij leveren als betrouwbare kachelexpert graag een complete dienstverlening. Vanaf de verkoop tot en met de plaatsing van een haardwand rekent u op onze klantgerichte service. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 09/344.69.68. Of kom eens langs in onze toonzaal! Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen.

Stuur ons een bericht!

Velden met * zijn verplicht