Haardwand

how_to_reg Deskundig advies
straighten Gespecialiseerd in maatwerk
transfer_within_a_station Eigen plaatsingsdienst

Zou u graag een haardwand in uw living willen? Dan is Caboor Construction waar u moet zijn om deze aan te kopen. In ons zeer ruime assortiment aan haarden en kachels vindt u gegarandeerd een haardwand die voldoet aan al uw wensen. U kunt ons volledige aanbod bekijken op onze website of in onze toonzaal te Mariakerke, nabij Gent. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen.

Haardwand in diverse stijlen

Wanneer u een haardwand bij Caboor Construction wilt kopen, dan heeft u de keuze uit diverse soorten inbouwhaarden, in verschillende stijlen. Zo kunt u een haardwand kiezen die perfect past binnen de stijl van het interieur van uw living. Al onze inbouwhaarden werken op basis van pellets. Caboor Construction staat al meer dan 30 jaar bekend om het leveren van keukens en kachels van de hoogste kwaliteit aan te beste prijzen. Dankzij onze eigen plaatsingsdienst kunnen wij zorgen voor een deskundige en vlotte installatie van uw kachel of haardwand, met een perfecte afwerking.

Een totale dienstverlening te Mariakerke

Caboor Construction levert graag een complete dienstverlening. Vanaf de verkoop tot en met de plaatsing van een haardwand kunt u rekenen op een klantgerichte service. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Aarzel dan niet eens te bellen naar 09/344.69.68.

Ook interessant

Stuur ons een bericht!

Velden met * zijn verplicht