Inbouwcassette

how_to_reg Deskundig advies
straighten Gespecialiseerd in maatwerk
transfer_within_a_station Eigen plaatsingsdienst

Een inbouwcassette, professioneel geplaatst door de eigen plaatsingsdienst van Caboor Construction, is wat u nodig heeft. Welkom bij Caboor Construction uit Mariakerke. Wij zijn een professioneel keuken- en kachelplaatsingsbedrijf en hebben ruim 30 jaar ervaring binnen deze branche. We hebben een team van kundige mensen om ons heen weten te verzamelen, zodat een plaatsing altijd perfect afgewerkt wordt. Op onze jarenlange kennis en ervaring kunt u rekenen.

Uiterst scherpe prijzen voor inbouwcassette

Een inbouwcassette is een warmtebron die uw woning sterk zal verrijken, en is ook in een bestaande situatie eenvoudig te installeren. Heerlijke warmte en een gezellig vuur verhogen de sfeer in uw woonkamer. Wij bieden u diverse standaard haarden, maar wij kunnen ook maatwerk leveren indien u dat graag wenst. Maatwerk is één van de troeven die wij u bieden. Menig klant hebben wij daarmee al gelukkig gemaakt.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over de inbouwcassettes die wij in ons assortiment hebben? Breng dan eens een bezoek aan onze toonzaal in Mariakerke. U vindt onze openingsuren op onze website. Natuurlijk kunt u uw vragen ook altijd telefonisch stellen aan één van onze medewerkers. Wij zijn bereikbaar via 09/344.69.68. Bekijk ook zeker eens onze promoties van dit moment. 

Ook interessant

Stuur ons een bericht!

Velden met * zijn verplicht