Inbouwkachel Gent

how_to_reg Deskundig advies
straighten Gespecialiseerd in maatwerk
transfer_within_a_station Eigen plaatsingsdienst

Inbouwkachel in regio Gent

Een kwaliteitsvolle inbouwkachel kopen, dat doet u bij Caboor Construction in Mariakerke, regio Gent. Wij hebben al meer dan dertig jaar ervaring in onder andere het verkopen, plaatsen en afwerken van kachels, keukens en meubelen op maat. U klopt dus met een gerust hart bij ons aan als u op zoek bent naar een inbouwkachel. Bekijk ons ruime aanbod aan kachels op de website of breng een bezoek aan onze toonzaal.

Een inbouwkachel kopen bij een specialist

Wanneer u een inbouwkachel bij ons gaat kopen, dan heeft u de keuze uit diverse soorten kachels in verschillende stijlen. U vindt hier dus zeker en vast een inbouwkachel die perfect bij uw woning past. Als u kiest voor een inbouwkachel, dan geniet u van heel wat voordelen. Niet alleen bespaart u ruimte in huis, ook biedt deze kachel een hoger rendement. Een inbouwcassette brengt sfeer in huis op een milieuvriendelijke en zuinige manier. Onze inbouwkachels werken allemaal op pellets, van de beste merken – zoals het bekende FLAM. Deze inbouwpelletkachels zijn verkrijgbaar aan concurrerende prijzen.

Ontdek ons kachelaanbod

Wilt u een inbouwkachel of inzethaard kopen? Neem dan zeker een kijkje in het uitgebreide aanbod dat wij als ervaren kachelspecialist aanbieden. Tevens vindt u op onze website een overzicht van onze promoties. U bent ook altijd welkom in onze toonzaal. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 09/344.69.68, wij staan voor u klaar!

Stuur ons een bericht!

Velden met * zijn verplicht