Inbouwpelletkachel Gent

how_to_reg Deskundig advies
straighten Gespecialiseerd in maatwerk
transfer_within_a_station Eigen plaatsingsdienst

Inbouwpelletkachel in Gent

Als u interesse heeft in een inbouwpelletkachel, dan helpen we u bij Caboor Construction in Mariakerke, nabij Gent, graag verder. De inbouw van een pellet wordt alsmaar populairder, dus wij kunnen niet anders om ze in onze toonzaal nabij Gent ook aan te bieden. Bovendien komen wij ook bij u thuis langs om ze in uw muur in te bouwen. U geniet bij ons van de beste service!

Waarom kiezen voor een inbouwpelletkachel?

Bij ons zijn pellets ook te verkrijgen als inbouwkachels. Een inbouwpelletkachel wordt steeds vaker gekozen door zijn moderne en strakke uitstraling. Bovendien zijn de pelletkachels die u laat inbouwen ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. U kunt ze besturen met een afstandsbediening, maar ze worden vaak ook aangesloten op de thermosstaat. De grote voordelen van de inbouw van een pellet zijn:

  • Elektrische, dus veilige ontsteking;
  • Mooi weggewerkt;
  • Hoog rendement;
  • Blijft optimaal branden.

Als u in uw woning een strak interieur hanteert, maar toch wat gezelligheid wilt binnenbrengen, dan raden wij een inbouwpelletkachel ten zeerste aan. Wilt u de prijs wat drukken? Dan is het de moeite waard om eens een kijkje te nemen tussen onze eindereeks-pelletkachels.

Laat de inbouw van uw pellet aan ons over

Wilt u graag een moderne inbouwpelletkachel in uw woning laten plaatsen? Schakel dan ons als betrouwbare kachelspecialist in om de inbouw van uw pellet te verzorgen. Wij sturen een team met echte professionals naar uw woning en bouwen deze pellet professioneel in. U rekent altijd op snel en feilloos vakmanschap. Neem contact met ons op door te bellen naar het nummer 09/344.69.68 en stel ons al uw vragen.

Stuur ons een bericht!

Velden met * zijn verplicht