Kachel herstellen

how_to_reg Deskundig advies
straighten Gespecialiseerd in maatwerk
transfer_within_a_station Eigen plaatsingsdienst

Kachel herstellen in regio Gent

Bent u op zoek naar een specialist in om uw kachel te laten herstellen? Klop dan aan bij Caboor Construction uit Mariakerke, in regio Gent, voor de beste kachelservice. Wij hebben al meer dan dertig jaar ervaring in het verkopen, plaatsen, onderhouden en herstellen van kachels en haarden. U brengt uw kachel dus met een gerust hart binnen bij onze kachelservice als u deze wilt laten herstellen.

Laat uw kachel door ons snel en vakkundig herstellen

Door regelmatig een kachelonderhoud te laten uitvoeren, voorkomt u brandgevaar. Daarom is het een goed idee om éénmaal per jaar onze kachelservice in te schakelen voor het herstellen van uw kachel, zoals het vervangen van een kachelruit. Op die manier verlengt u de levensduur van uw kachel. Al komt dit overigens ook doordat onze kachels van zeer goede kwaliteit zijn. Is er toch een defect aan uw kachel? Dan is het belangrijk dat u de kachel even niet meer gebruikt en onze kachelservice inschakelt om deze te laten herstellen. Onze experts hebben een ruime kennis van alle grote merken zoals:

 

Bij ons kunt u niet alleen een kachel laten herstellen, maar ook een kopen

Caboor Construction is uw gespecialiseerde kachelservice. In ons ruime assortiment aan kachels in onze toonzaal vindt u onder meer voorzetkachels, inzethaarden, inbouwhaarden, convectoren en elektrische kachels, in diverse prijsklassen. Voor ieder budget hebben wij een goede kwaliteitskachel van een gerenommeerd merk te bieden. U kunt ook altijd bij ons terecht om uw kachel te laten herstellen of voor een grondig kachelonderhoud.

Doe een beroep op onze kachelservice

Wanneer u eenmaal een kachel of haard heeft gekocht, is het aangeraden om regelmatig een kachelonderhoud in te plannen om te voorkomen dat onze specialisten deze moeten herstellen. Krijgt u graag meer informatie of wilt u liever meteen een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 09/344.69.68. Als specialist in kachels staan wij voor u klaar als u nood heeft aan een goede kachelservice.

Stuur ons een bericht!

Velden met * zijn verplicht