Kachel onderhoud

how_to_reg Deskundig advies
straighten Gespecialiseerd in maatwerk
transfer_within_a_station Eigen plaatsingsdienst

Heeft uw kachel onderhoud nodig? Of is het nodig om uw kachel te laten herstellen? Schakel dan de kachelservice van Caboor Construction in. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het verkopen, plaatsen en afwerken van kachels en haarden en kunnen ook een onderhoud en herstellingen aan uw kachel uitvoeren. Laat het ons gerust weten als uw kachels een onderhoudsbeurt nodig heeft. Dan maken we een afspraak en komen we bij u langs.

Geniet jaren van uw kachel dankzij een onderhoud

Dankzij een regelmatig onderhoud aan uw kachel, voorkomt u brandgevaar. Daarom is het een goed idee om éénmaal per jaar onze vakmensen te laten langskomen voor het onderhoud van uw kachel. Op die manier verlengt u de levensduur van uw kachel.

Kachelservice om uw kachel te herstellen

Is er een defect aan uw kachel? Dan is het belangrijk dat u de kachel even niet meer gebruikt en een specialist inschakelt om het te laten herstellen. Onze experts hebben een ruime kennis van alle grote merken, zoals Dovre en Flam.

Wilt u uw kachel vervangen? Ga dan naar Caboor Construction te Mariakerke

Caboor Construction is uw gespecialiseerde kachelservice. In ons ruime assortiment aan kachels vindt u onder meer voorzetkachels, inzethaarden, inbouwhaarden, convector, elektrische haarden, in diverse prijsklassen. Voor ieder budget hebben wij een goede kwaliteitskachel van een gerenommeerd merk te bieden. Via onze website kunt u middels een zoekmachine een kachel of haard vinden die voldoet aan uw eisen. Komt u er niet aan uit? Aarzel dan niet onze toonzaal te bezoeken in Mariakerke. Daar kunnen onze professionele medewerkers u helpen bij het maken van een keuze.

Bel voor al uw vragen

Wanneer u eenmaal een kachel of haard heeft gekocht, dient deze regelmatig onderhouden te worden. Ook voor onderhoud aan uw kachel kunt u bij onze kachelservice terecht. Wilt u meer weten over het herstellen of het onderhoud van uw kachel? Dan kunt u steeds terecht op het nummer 09/344.69.68.

Ook interessant

Stuur ons een bericht!

Velden met * zijn verplicht