Keukentoestellen

how_to_reg Deskundig advies
straighten Gespecialiseerd in maatwerk
transfer_within_a_station Eigen plaatsingsdienst

Caboor Construction maakt als leverancier van de mooiste keukens gebruik van diverse toonaangevende merken keukentoestellen. Deze maken onze keukens compleet. Kom een kijkje nemen in onze toonzaal en bekijk de mogelijkheden op het gebied van keuken toestellen.

Caboor Construction gebruikt alleen keukentoestellen van zeer hoogwaardige kwaliteit

Caboor Construction levert keukentoestellen van zeer hoogwaardige kwaliteit van de merken De Dietrich en New Rovatec. Al deze apparaten kennen unieke eigenschappen. Deze toestellen worden zeer veelvuldig toegepast in onze maatkeukens. Als u kiest voor een moderne of landelijke keuken op maat, dan wilt u natuurlijk ook hoogwaardige keukentoestellen. Dat kan bij Caboor Construction; wij maken uw keuken gereed voor gebruik. Met onze toestellen van toonaangevende merken bent u verzekerd van topkwaliteit tegen concurrerende prijzen. Ervaar zelf het verschil.

Kom naar onze toonzaal in Mariakerke

Wilt u meer weten over de keukentoestellen die wij leveren? Kom dan naar onze inspirerende toonzaal in Mariakerke. Hier kunt u voorbeelden zien van de beschikbare keukentoestellen. Ook kunt u zien hoe de toestellen worden toegepast in maatkeukens. Onze medewerkers staan graag voor u klaar met deskundig advies. Heeft u vragen en/of opmerkingen? Aarzel niet ons eens te contacteren via het telefoonnummer 09/344.69.68. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste keuken en bijbehorende toestellen.

Ook interessant

Stuur ons een bericht!

Velden met * zijn verplicht