Pelletkachels

how_to_reg Deskundig advies
straighten Gespecialiseerd in maatwerk
transfer_within_a_station Eigen plaatsingsdienst

Kom nu de pelletkachels van Caboor Construction bekijken en bespaar na plaatsing direct op uw energiekosten. Caboor Construction is een bedrijf uit Mariakerke. Al 30 jaar staan wij in de wijde omgeving bekend als een professioneel en vakkundig keuken- en kachelbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk, maar ook voor standaard werk kan je bij ons terecht.

Perfect geplaatste en afgewerkte pelletkachels

Pelletkachels bestaan al erg lang, maar zijn voor de meeste mensen relatief nieuw. Ze werken op de hernieuwbare energie met ’’pellets’’(houtkorrels). Het zijn echt blikvangers in uw woonkamer en helpen u direct om uw energiekosten te laten dalen. Wij van Caboor Construction hebben diverse voorzetkachels, pelletinbouw, schouwhaarden en pelletkachels voor u opgenomen in ons brede assortiment. Op deze manier vindt u altijd een kachel die bij u past. Komt u er zelf niet uit welke kachel u graag in uw woonst zou willen zien? Ons deskundige personeel helpt u graag.

Contact met ons

Wenst u na het bekijken van de website meer informatie over onze pelletkachels? Bel ons dan op het telefoonnummer 09/344.69.68 of kom langs in onze toonzaal in Mariakerke. U kunt hier onze uitgebreide collectie bekijken en genieten van een persoonlijk advies. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

Ook interessant

Stuur ons een bericht!

Velden met * zijn verplicht