Toonzaalkeuken kopen

how_to_reg Deskundig advies
straighten Gespecialiseerd in maatwerk
transfer_within_a_station Eigen plaatsingsdienst

Caboor Construction is dé winkel waar u een toonzaalkeuken kunt kopen. Wij verkopen diverse keukens, zowel standaardmodellen als op maat gemaakt. Dat is echter niet het enige dat u bij ons kunt kopen. U vindt in ons assortiment namelijk ook kachels, schouwmantels, dressings en deuren. Allen zijn van uitzonderlijke kwaliteit en kunnen worden geplaatst door ons professionele personeel.

Een toonzaalkeuken kopen doet u bij Caboor Construction

Caboor Construction biedt u een groot assortiment keukens. Het kan echter voorkomen dat u budget niet toereikend genoeg is voor een van deze keukens. Wij kunnen u dan toch een mooie en kwalitatieve keuken bieden. Wij verkopen namelijk ook toonzaalkeukens, van moderne exemplaren tot een cottagestijl. Onze toonzaal bevindt zich in Mariakerke en hier kunt u langskomen om een toonzaalkeuken uit te kiezen en te kopen. Onze medewerkers adviseren u graag wanneer u nog twijfels heeft.

Bezoek de toonzaal te Mariakerke

Om een mooie toonzaalkeuken te kopen, kunt u eens onze toonzaal bezoeken. Deze is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 8u30 en 12u en 13u en 18u. Ook op zaterdag zijn wij geopend. Dan kunt u bij ons langskomen tussen 10u en 12u en 13u en 18u. Op woensdag kunt u alleen langskomen op afspraak. Wij hopen u snel een keer te kunnen verwelkomen. Als u nog vragen heeft, kunt u ook bellen naar 09/344.69.68.

Ook interessant

Stuur ons een bericht!

Velden met * zijn verplicht