Voorzetkachel Gent

how_to_reg Deskundig advies
straighten Gespecialiseerd in maatwerk
transfer_within_a_station Eigen plaatsingsdienst

Voorzetkachel uit regio Gent

Een voorzetkachel van Caboor Construction uit Mariakerke, dé specialist uit regio Gent, is verkrijgbaar aan de meest scherpe prijzen. U kunt bij onze professionele keuken- en kachelzaak terecht voor maatwerk, maar ook voor standaardkachels. Wij hebben ruim dertig jaar ervaring in het vak en hebben een eigen productie- en plaatsingsdienst, waardoor het gehele proces in handen is van één partner. Dit maakt het voor u nog makkelijker. Laat ons gerust weten naar welke voorzetkachel u op zoek bent.

Ontdek ons maatwerk voor uw voorzetkachel

Als u dit wenst, voeren wij maatwerk voor u uit. Wij zorgen er altijd voor dat uw voorzetkachel professioneel geplaatst en perfect afgewerkt wordt. Een perfecte afwerking van uw nieuwe kachel in onze werkplaats is immers één van onze troeven. Dankzij onze jarenlange ervaring als ervaren kachelspecialist lossen wij iedere klus eenvoudig op. Niet alleen leveren wij kachels, zoals voorzetkachels, met maatwerk op. Tevens zijn wij gespecialiseerd in binnendeuren, trappen en badkamers en kunt u bij ons een dressing kopen.

Breng een bezoek aan onze toonzaal

Kom gerust eens langs in onze toonzaal en bekijk al onze voorzetkachels en schouwmantels. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de verschillende modellen. Heeft u op voorhand vragen over bijvoorbeeld de plaatsing van een voorzetkachel? Aarzel dan niet om ons te contacteren via 09/344.69.68. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

Stuur ons een bericht!

Velden met * zijn verplicht